Retourneren

1. Het retourneerrecht

U hebt het recht om niet levende producten binnen een termijn van 14 dagen te retourneren. Het is niet mogelijk om levende producten zoals bloemen en planten te retourneren. U kunt uw retour vooraf aanmelden door een mail te sturen naar: [email protected]

2. Retourneertermijn

U kunt niet levende producten retourneren binnen een termijn van 14 dagen. Het is niet mogelijk om levende producten zoals bloemen en planten te retourneren. 

3. Kennisgeving van het retour

Om gebruik te maken van het retourrecht, moet u ons Mimosa Bloemen, Langendijk 6, 4201 CH te Gorinchem per e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing met daarbij de reden van het retourneren. Het e-mailadres is: [email protected].

4. Naleving van retourtermijn

Om de retourtermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw retour te verzenden voordat het retourtermijn is verstreken.

5. Gevolgen van retourneren

Als u de producten retourneert, ontvangt u het bedrag inclusief leveringskosten binnen 14 dagen na kennisgeving terug. (Met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering). Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht worden.

6. Retentierecht

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip het eerst valt.

7. Teruggave van de goederen

U dient de goederen onbeschadigd en in de originele verpakking niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het bestelde product heeft ontvangen terug te zenden naar Mimosa Bloemen, Langendijk 6, 4201 CH te Gorinchem of te overhandigen in onze winkel in Gorinchem.

8. Kosten van het terugzenden

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

9. Compensatie van de Waardevermindering

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.